Många av dom vanliga klädbutiker som finns, både fysiska och sådana online, har tyvärr ofta ett begränsat utbud när det kommer till storlekar. Det gäller både för vanliga plagg och för underkläder men för den som är på jakt efter just underkläder i större storlekar finns mycket att hitta på https://www.feminint.se/kategori/bh-stora-kupor.

Här finns även annat än bara trosor och Bh att hitta, bland annat badkläder, nattplagg och mammakläder. Nedan finns mer att läsa om butiken och dess sortiment.

Feminint.se – underkläder för alla kvinnor

Ett mål som feminint.se har är att alla kvinnor ska kunna hitta fina och bekväma underkläder i deras sortiment – som är handplockat. Man erbjuder många olika varumärken men framför allt finns storlekar som passar dom flesta kroppsstorlekar, – och typer.

Butiken har även en kundtjänst där man kan få rådgivning och tips av en BH-specialist inför ett köp – till exempel om man känner sig osäker på vilken storlek man ska välja, eller vilken typ av BH som passar ens byst.

Stort utbud av BH för större byst

För den med stor byst är det inte alltid så enkelt att hitta en BH som sitter både bra och bekvämt. Dom vanliga butikskedjorna har ofta ett begränsat utbud när det kommer till storlekar och som storbystad är det ofta omöjligt att handla i sådana butiker.

Feminint.se har som sagt en vision om att alla kvinnor ska kunna hitta underkläder som passar perfekt och det märks om inte annat om man tar en närmare titt på utbudet av just BH:ar. Här finns inte bara en eller två modeller som passar för den med stor byst – utbudet är stort och det finns mängder av modeller att välja bland.

Den största storleken som finns att hitta på sidan är 130 O, där 130 står för omkretsen runt kroppen precis under bysten, i centimeter, och O för kupstorlek. I ”vanliga” affärer är det inte ovanligt att den största storleken på BH:ar är 95 D eller ibland ännu mindre – för att ta en jämförelse.

För större byst finns alltså många modeller att välja bland för den som letar efter större storlekar – bland annat i följande kategorier:

  • Minimizer
  • Heltäckande BH
  • Ovadderad BH
  • T-shirt BH
  • Sport BH

Vid köp från Feminint.se får man gratis leverans, möjlighet att prova BHn hemma samt gratis byte om den inte passar.