Det första man tänker på när det är dags att ge sig ut på skidsemestern är givetvis skidorna och tillhörande utrustning. Pjäxor, skaljackor, goggles brukar också vara i ordning när det är dags att dra iväg. Men hur är det med kläderna? Har barnen vuxit ur sina kläder, hittar man alla mössor, vantar och underställ som behövs för att klara det bistra vinterklimatet under årets kallaste period i kylan och snön?

För att hitta rätt butik krävs en tid av erfarenhet eller filter. Hos Ridebrain finns allt du behöver och mer därtill när det kommer till skidor och utförsåkning oavsett om det är skidor eller snowboard du använder. Liksom alla kläder som du behöver. Skaljackan är det kanske viktigaste plagget av dem alla. Ta därför tiden på att välja rätt skaljacka och hitta den modell som passar dig bäst.

Hitta rätt destination för skidåkning

Behöver du även restips? Vi har flertalet utförliga resguider till olika resmål runt om i världen från våra erfarna åkare som varit iväg och besökt några av världens häftigaste ställen när det kommer till skidåkning. Utöver Sverige finns även restips och guider från Norge, samtliga alpländer samt även mer exotiska och långväga orter i Kanada, Japan och USA. Köp dina kläder hos oss och låt dig sen inspireras till vart du kan ta dig för en häftig skidupplevelse.

En skaljacka ska tåla mycket då den är själva skalet mellan din kropp och väderförhållandena som råder såsom vind, vatten, kyla och andra yttre faktorer. Vissa vill ha en tjock jacka medan andra föredrar en något tunnare och fler och varmare lager av lättare kläder under. Ridebrain erbjuder alla typer av skaljackor från de marknadsledande och främsta aktörerna som finns. Här kan du välja kläder och utrustning från till Extrem, CMD och Solomon för att nämna några.

Snabb order och betalning

Hemsidan är effektivt utformad för att du lätt ska kunna sortera in dina produkter efter pris, färg, märke eller storlek. När du hittat det du vill köpa lägger du det i din varukorg med ett snabbt klick och kan sen fylla på. När du är redo att göra din order kan du välja mellan flera olika betalningsmetoder. Klarna, dina egna betalkort eller via din internetbank som du enkelt kommer åt via mobilt bank-id.