Hallon mobilt bredband – när du vill ha ett snabbt och billigt bredband

Idag är internet viktigare än någonsin. Vi använder vår uppkoppling till nätet för att prata med vänner, läsa nyheterna, se på filmer eller titta på de senaste avsnitten från favoritserierna. För de som jobbar på distans, på väg till möten i andra städer eller pendlar mycket, kan mobilt bredband vara viktigt för att kunna göra det bästa av tiden och jobba på något annorlunda platser. De flesta hushållen har en fast bredbandsuppkoppling i hemmet. Det är dock inte alltid man befinner sig hemma, ibland kan det behövas ett snabbt mobilt bredband även utanför ditt hem. Tursamt nog finns det flera alternativ att välja mellan, inte minst Hallon mobilt bredband.

En enklare operatör

Hallon lanserades 2013 och redan från start satsade den nya operatören på enkelhet. Den nya mobiloperatören är en del av Hi3G Access AB, ett företag som även driver operatören 3. Det finns flera skillnader mellan Hallon och de traditionella mobiloperatörerna, exempelvis abonnemanget. Du hittar varken bindningstid, uppsägningstid, aktiveringsavgifter, startpaketsavgifter eller andra typer av avgifter. Hallon vill göra det lätt för kunder att ansluta sig och även byta operatör om de skulle vilja. Prisnivån är låg och består av fasta priser som du enkelt kan trappa upp eller trappa ned beroende på ditt behov. Detta för oss till en annan viktig aspekt, datamängden.

Under de första åren satsade operatören på två abonnemang, ett med fria samtal och fria SMS och ett med 60 samtal och 5 000 SMS. Datamängden var dock begränsad till 5 GB och 0,5 GB. Sedan dess har abonnemanget utvecklats rejält, inte minst genom introduktionen av Hallon mobilt bredband. Numera finns flera abonnemang att välja mellan och de fokuserar till stor del på hur mycket data du får. Mobilabonnemangen varierar mellan 4 GB upp till 100 GB, plus möjligheten att spara den data som inte används. För Hallon mobilt bredband finns det abonnemang från 2 GB upp till 100 GB. Operatörens grundläggande premiss håller sig än idag, du har inga bindningstider och alltid fasta priser. Letar du efter ett billigt bredband är Hallon mobilt bredband ett utmärkt alternativ.